16

Komentari (16)

izvoristine
Boli me ona stvar za Srbadiju. I sta ga vise pisete o njemu? Ma ko ga j...
DobarDan
Opraste sa ovim smradom, jel vi iz redakcije drkate na ove izdajnike sto igraju za komsije, razne.
Koba84
Jednom kad ga rastavis raspadne se do jaja
Keno
Jest majka ikea ga napravila
Honduras
Bečo je nači regal ćojek
Adnanos
Jest vidi se da je ormar. Samo sto je Ronaldo (i jos dosta igraca da ji ne nabrajam) za njega tenk. Treba samo usporedit gradju ti igraca sa ovim ovdje i sve je jasno. Ibrahimovic u 38 godini izgleda poput terminatora nasprem ovim igracem.
bobo007
bas ti ne znas kako su ibra i ronaldo poceli,veca sirotinja nego ovaj cmar iz bijeljine
Adnanos
Znam dobro kako je Ibra poceo i cak sam se susrecao sa njim kad mu je bilo 16 gd. Znam i kako je Ronaldo izgledao i niko za njih nije govorio da su ormari i vitrine. Nego kad su to zasluzili.
Adnanos
Mogu ti biti profesor u svemu a isto tako nataket i tebe i ovoga mlitu na kurac i nosat vas po tvom selu.
Adnanos
Ne poredim ja! Nisam ja napisao da je momak ormar. Napise se valjda da je ormar za svoje godine i okolnosti veoma snazan igrac. Ako napises da je ormar onda ga poredis da svim igracima.
Emir
Pa ovo je dijete od 21 godinu gdje ces porediti atletu u 38-oj I 21-oh goodnight.
Adnanos
Pa ako kazes da je neko ormar a ne naglasis u kojem smislu onda ga oni porede. Pa jebem mu majku zar nije Ronaldo igrao u Realu. Znaci sam naslov ga poredi sa svima bar u smislu Reala. Koliko moras biti utucan u glavu da to ne skontas. Komentari na moj komentar su maloumni da covjek pomisli da su u Bosni sve debil do debila. Cuj onaj komentar nemoraju se vidjet misici da bi bio jak. Jest jest samo sto moras imati masu od 150 kila da bi se mogao poredit sa Zlatanom u jacini. Mozes biti jak i sa 70kg ali samo ako se poredis sa ljudima do 50kg. Ako imas 80kg i nevidis misice onda covjek koji ima 85-90kg sa vidljivom misicnom masom ce te pojest u svakom smislu sto se snage tice.
Adnanos
E jbg sad samo si dokazo svojim komentarom da ima i gluplji od glupih. Ja sam ubijedjen da nas napaceni narod nije napacen zbog Dode, Covica i Bakira nego zbog svoje ogranicene inteligencije. Pa ja nebi znao koliko budale postoje da ne ulazim na ovaj portal.
Adnanos
Vidim da ti je onaj Mostarski kamen udario u glavu pa neznas o cemu pises. Hajde istusiraj se malo hladnom vodom, popi neki hladan sok i saberi se.
MLADOST
Spusti se bolan Adnane malko, previše si se ufurao i previše bališ sa tim ko biva "ti pametan izjavama", a samo dokazuješ suprotno. Kakve bolan veze ima mišična građa sa fudbalom? Ovaj bi pojeo onog, onaj ovog i slične gluposti. Oduzimaš nam vrijeme svojim kretenlucima. Valjda tamo u tom svom okruženju imaš sličnih debila sebi, pa s njim raspravljaj o mišićima, jer ovdje možeš samo jedan mišić dobiti. A to da bi ti mogao nekoga na kiticu nabosti, prvo mater svoju na tu kiticu nabodi tamo negdje u švabiji, pa onda dođi ovdje laprdati, mufljuze jedan podanički i izdajnički.
ArminA
Samo da ne bude ormar dok bude igrao i bice ok :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.