Ljekari Reala zapanjeni Lukom Jovićem: Ovaj čovjek je ormar!
(Foto: EPA)

Zadivio ih sve

Ljekari Reala zapanjeni Lukom Jovićem: Ovaj čovjek je ormar!

M. Šljivak

Luka Jović je jučer postao novi član Real Madrida.

Mladi srbijanski napadač je sa Kraljevima potpisao ugovor na šest godina, a zatim je predstavljen novinarima i navijačima.

"Najsretniji sam čovjek na svijetu. Uvjeren sam da sam donio pravu odluku i nadam se da ću pomoći Realu da osvoji još mnogo titula", rekao je Jović.

Ipak, prije potpisa ugovora 21-godišnji fudbaler je obavio ljekarske preglede u medicinskom centru, a ljekari Reala su ostali zapanjeni.

"Ljekarsko osoblje Real Madrida je zapanjeno fizičkim stanjem Luke Jovića. Ovaj čovjek je ormar", navode španski mediji.

Njegov izgled to zaista i potvrđuje. Sada je na njemu da potvrdi zašto je potpisao za jedan od najvećih klubova svijeta i sasvim sigurno da će dobiti šansu da se dokaže.

Luka Jović je u minuloj sezoni odigrao 48 utakmica za Eintracht u svim takmičenjima, te je postigao 27 golova i upisao sedam asistencija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tim iz Frankfurta će za njegove usluge dobiti 60 miliona eura, ali će trećinu morati da proslijedi Benifici, Lukinom bivšem timu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Koba84
Jednom kad ga rastavis raspadne se do jaja
8 5
Keno
Jest majka ikea ga napravila
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi