Ljeto iz snova: Ante Rebić dobio ponudu karijere?

Seli u Englesku?

Ljeto iz snova: Ante Rebić dobio ponudu karijere?

E. Čaušević

Ante Rebić je bio jedan od najboljih igrača Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je njegova selekcija osvojila srebrenu medalju.

Hrvatska je u Rusiji ostvarila najveći uspjeh u svojoj historiji, a bili su tako blizu da na kraju budu prvaci svijeta. Jedan od igrača koji je najviše pokazao na ovom Mundijalu sigurno je Ante Rebić koji je zacementirao svoje mjesto u početnom sastavu Vatrenih.

Prema pisanju njemačkih medija gotovo da ne postoje nikakve šanse za Eintracht Frankfurt zadrži Rebića ovog ljeta, a interes za njega pokazao je veliki broj klubova. Ipak, Bild tvrdi da je za Rebića stigla ponuda karijere, odnosno da ga u svojim redovima želi Manchester United.

Navodno, Crveni đavoli su već kontaktirali njemački klub i poručili da su spremni platiti oko 50 miliona eura za hrvatskog napadača. Iako se Rebić najviše povezivao s Bayernom u posljednje vrijeme sigurno da ne bi imao ništa protiv da na kraju završi na Old Traffordu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi