Ljubimac navijača Sarajeva igrač mjeseca u Hong Kongu

Dominira u dresu South Chine

Ljubimac navijača Sarajeva igrač mjeseca u Hong Kongu

Srbijanski fudbaler Nikola Komazec, koji je u prošlosti bio član Sarajeva, pruža odlične partije u Hong Kongu. 

Komazec (29) je u dresu South Chine postigao devet pogodaka u isto toliko odigranih utakmica i najzaslužniji je što se njegov tim nalazi u vrhu tabele - na trećoj poziciji sa sedam manje od vodećeg Kitcheea. 

U kakvoj formi se nalazi dodatno potvrđuje i to što je proglašen za najboljeg igrača u Hong Kongu za mjesec novembar, a prestižno priznanje prethodno je dobio u augustu i septembru tekuće godine.

Podsjećamo, Komazec je navijačima Sarajeva ostao upamćen kao jedan od ljubimaca dok je nastupao na Koševu u 2013. godini. U Hong Kong je stigao ljetos iz Dinamo Batumija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi