Ljubimac navijača Sarajeva postigao fenomenalan gol

Majstorija u režiji Komazeca

Ljubimac navijača Sarajeva postigao fenomenalan gol

Srbijanski internacionalac Nikola Komazec, koji je domaćoj javnosti ostao upamćen po sjajnim nastupima u Sarajevu, postigao je nesvakidašnji gol za novi klub.

Komazec od ovog mjeseca nastupa u Indoneziji za Bhayangkaru, a u svom drugom nastupu za ovaj klub postigao je fenomenalan pogodak, kakav se uistinu rijetko viđa.

Nakon što je Bhayangkara povela u 39. minuti, na samom početku drugog poluvremena na scenu je stupio Komazec, koji je na sjajan način matirao golmana domaćeg Medana za prednost od 2:0.

U nastavku domaći su se vratili u meč, u 64. minuti prednost je smanjio Suhandi, no Bhayangkara se uspjela odbraniti i sačuvati prednost.

Pogodak Komazeca za novi klub pogledajte u priloženom videozapisu.

Top Komentari

muhamedhulk
koji k ga vise spominjete? roknite se.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi