Navijači ga i danas pamte: Bivši napadač Sarajeva ima novi klub

Navijači ga i danas pamte: Bivši napadač Sarajeva ima novi klub

Iskusni srbijanski napadač Nikola Komazec, koji je jedno vrijeme uspješno nosio dres FK Sarajevo, ponovo ima novi klub.

Krajem prošle godine Komazec je otišao u Hong Kong Pegasus, a iako je s ovim klubom imao ugovor do ljeta, na kraju je došlo do raskida saradnje prije od očekivanog. Za novim klubom ovaj 30-godišnji napadač nije dugo tragao, a nova destinacija u njegovoj karijeri je - Indonezija. 

U narednim mjesecima Komazec će igrati za Bhayangkaru koja slovi za jedan od najvećih indonežanskimh klubova, a sa novim poslodavcem se 'pohvalio' i na društvenim mrežama.

"Moj novi klub je Bhayangkara. Vrlo sam sretan što sam došao u jedan od najvećih indonežanskih klubova, a ujedno mi je i čast. Vjerujem da ću biti od pomoći", kazao je Komazec.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Komazec se posljednjih godina okušao u brojnim zemljama. Igrao je, između ostalog, u Hong Kongu, Egiptu, Libanonu, Gruziji, Južnoj Koreji...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije