Ljubiša Tumbaković novi selektor Crne Gore

Jednoglasnom odlukom FSCG

Ljubiša Tumbaković novi selektor Crne Gore

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore imenovao je danas novog selektora A reprezentacije te zemlje.

Odluka je pala na Ljubišu Tumbakovića, koji je dobio jednoglasno povjerenje FSCG, a na njegovom dolasku je posebno insistirao predsjednik Dejan Savićević.

Tumbaković će na mjestu selektora Crne Gore naslijediti Branka Brnovića, koji se povukao nakon okončanja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Tumbaković je u svojoj trenerskoj karijeri vodio Radnički, Obilić, Partizan, AEK, Al Nassr i Khaitan, a u protekloj deceniji je najviše vremena proveo radeći u Kini. Novoizabrani selektor Crne Gore je u prošlosti bio direktor i potpredsjednik Partizana.

U užem krugu kandidata za novog selektora Crne Gore bio je i Milovan Rajevac, koji se prošle godine povezivao i sa preuzimanjem Bosne i Hercegovine, ali je na kraju odluka pala na 63-godišnjeg stručnjaka, koji će tako biti četvrti selektor od osamostaljenja 2006. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi