Srbija ostala bez selektora!

Tumbaković i FSS se rastali

Srbija ostala bez selektora!

E. Oštraković

Prema saznanju portala B92.net, Ljubiša Tumbaković više nije selektor Srbije.

Tumbaković i Nogometni savez Srbije sporazumno su se razišli, ali još nema naznaka ko bi mogao da ga naslijedi i povede Orlove u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022.

Jedan od glavnih kandidata za nasljednika Tumbakovića je bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević.

Zajmenik predsjednika FSS Marko Pantelić obavijestio je članove IO FSS da je počeo razgovore sa kandidatima za selektora A reprezentacije i u zavisnosti od epiloga, ime novog selektora najverovatnije biće poznato do kraja kalendarske godine.

Top Komentari

zvjezdan10
Klaun, doveden samo jer je odbio da igra protiv Kosova dok je vodio Crnu Goru. Kakav im je bio kriterij pri dovodjenju istog takve su i rezultate imali.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi