Domenech odgovorio Srbiji

Francuz je bio jasan

Domenech odgovorio Srbiji

S. Mlaćo

Srbija je još uvijek bez selektora.

Razna imena se povezuju sa reprezentacijom te zemlje, no za sada nema dogovora. U posljednje vrijeme aktuelan je Francuz Raymond Domenech koji je potvrdio kontakte.

Ističe da je odgovorio potvrdno.

"Istina je, kontaktirali su me i pitali da li sam zainteresovan da preuzmem fudbalsku reprezentaciju Srbije. Odgovorio sam potvrdno. Nivo vaše selekcije je visok, imate sjajne igrače širom Evrope. Ima mnogo potencijala da se uradi nešto zanimljivo", rekao je Domenek za "Novosti".

Ističe da je talenat tu, ali da je sve u organizaciji.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Koncepcija se mora napraviti i ostvariti. Inače ne bih razmišljao o selektorskom mjestu".

Domenech je vodio reprezentaciju Francuske od 2004. godine do 2010. godine, a najveći uspjeh je ostvario 2006. godine kada je Francuska stigla do finala SP u kojem je nakon izvođenja jedanaesteraca poražena od Italije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi