12

Komentari (12)

Dzebra2019
Kakvih ovdje negativaca ima , od domacih izdajnika fasistačetnika , ovaj analiticar se vjerovatno javlja iz umobolnice neke, mozda Sokolac !? Posto nikad nije zivio u Sa.. A i ovi iskompleksirani pitarcicci samo laju i lažu ..
Maximilian
Gnusna laž da je fotomontaža ali ne znam zašto vama treba takva ubleha. Možda postane istina? Čisto sumnjam.
Svojprisebi
Radi takih balija kojima sve srpsko smeta bosna i jeste najveca vukojebina u bivsoj Yu
Analiticar
Sa ovakvim strucnjakom na klupi Sarajevo bi sigurno bilo 200% bolje nego sada i imali bi realne sanse da se kvalifikuju u grupnu fazu EL. Nazalost bili su naivni i glupi i nasjeli na podmetanje susjeda koji su btw pisali o njima a sebi doveli cetnickog vojvodu koji im je 92. zapalio Grbavicu.
Plavi orkestar
Kad vam je sjedio Radovan što nebi i ovaj Arkanov dupelizac.Samo još Mladica da dovedite i na Koševu ce Zelje biti ispunjene.
Analiticar
Ne navijam za Sarajevo, ali kad vec pominjes Karadzica mislim da je on tu bio puno prije rata i to nema nikakve veze sa sadasnjim Sarajevom. Dok je kod Zeljeznicara to drugacije. Oni su zaposlili covjeka koji je 4. maja 1992. ucestvovao u paljenju Grbavice. Isto tako legenda vam je Ivan Osim koji je tog 4. maja. 1992. u Beogradu slavio sa navijacima Partizana koji su takodje ucestvovali u paljenju Grbavice.
Plavi orkestar
Pa i pitari su slavili paljenje Grbavice.To i ne kriju.Vidiš da ste isti kao i oni što su je zapalili.
kiki
I da su ga licno njih dvojica zapalili sta tebe boli kurac turcine jedan glupi.To je njihov stadion Da nije bilo Ivana i Milomira i jos desetine drugih Srba i Hrvata Zeljo i Grbavica nebi ni postojali.Naso dosljo Balija,sljego iz Rogatice 92.komentarisat Ivicu.Jebo ti mater svoju usljivu
Analiticar
Nikad nisam zivio u Sarajevu i ne pada mi na pamet takvo nesto. A taj Ivica je ljubio one koji su palili i klali po Grbavici. Milomir je ucestvovao u tome. Trebam li te podsjetiti da je Ivica 1964. prodao tog svog Zelju i izbacio ga u drugu ligu? Po tvom rijecniku se cini da te je napravio on dok je bio slagiran. Ostale ti posljedice. Trebas posjetiti lijecnika!
Avayan
Ma kakav Petrovic ba. Doveden lik u Sarajevo da ga otjeraju, da pokazu da smo balijski i nacionalisticki klub, kao sto su zvezda i dinamo. I uvijek smo bili balijski klub, samo sto su nas opstruirali u ono vrijeme, dok se zelji islo niz dlaku zato sto su multi-nacionalan klub, kao i danas za razliku od nas. Pisete gluposti bio onaj bio ovaj. Ono je drugo vrijeme bilo, nije se znalo ko je sta. Bilo je na obje strane kretena. To je bilo proslo.
DobarDan
Ti papak znas sta su pitari slavili, je*o te onaj otac retardirani... Sta sve idiotu moze past na pamet Boze sacuvaj. Pitari su se ko i manijaci borili se za ovu drzavu, rame uz rame, ista tuga ista patnja. Cuj slavili paljenje grbavice. Znam bar 50 manijaka koji bi te je*ali za ovo sto pises smradu jadni. Znas li da je jedan od heroja grada Djilda, vas legendarni vodja takodje isao sa hordama na gostovanja, da su svi bili drugovi i da je to bilo najvaznije. Znas li da je citav grad bio ponosan na nas derbi i da smo svi jedva cekali onaj prvi poslijeratni.
VelaHavle
Hahaha odrona portala...zeljescarov napadac priziva Arkana - pa su se oni sjetili Petrovica
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.