Ljuti Abramovič se nenajavljen pojavio na treningu

Vlasnik Plavaca nezadovoljan remijem u LP

Ljuti Abramovič se nenajavljen pojavio na treningu

Vlasnik Chelseaja, Roman Abramovič prema navodima engleskih medija posjetio je trening londonskih Plavaca te je pred igračima i trenerom Robertom Di Matteo izrazio nezadovoljstvo zbog remija sa Juventusom u prvom kolu grupne faze Lige prvaka.

Aktuelni evropski prvak je u susretu protiv Stare Dame na svom Stamford Bridgeu ispustio prednost od 2:0 te je na kraju remizirao (2:2). 

 

Pretpostavlja se da je bogati vlasnik Chelseaja veoma razočaran i ljut zbog ishoda te utakmice, a prema Daily Mailu, Rus je nenajavljen došao i na trening svoje ekipe te je lično izrazio nezadovoljstvo nakon čega je ozbiljno porazgovorao sa prisutnima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

Bilo kako bilo, ostaje nam da vidimo da li Abramovič planira sankcije za Roberta Di Mattea i njegove izabranike, budući da je na pojačavanje ekipe u ovom ljetnom prelaznom roku izdvojio zaista velike sume novca.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.