Ljuti Sarri zaključao igrače na sat vremena
Italijanskom treneru nije jasno šta se dešava sa igračima Chelseaja, ali je poručio da će ih pokušati motivisati.

Bilo je svega u svlačionici Chelseaja

Ljuti Sarri zaključao igrače na sat vremena

Trener Chelseaja Maurizio Sarri bio je vrlo ljut nakon sinoćnjeg debakla njegovog tima u gostima protiv Bournemoutha.

Podsjetimo, Plavci iz Londona su doživjeli jedan od najtežih poraza u proteklih nekoliko godina jer su na Vitality stadionu izgubili čak 4:0.

Mediji koji su bili prisutni na utakmici prenose kako je italijanski trener bio vrlo ljut na svoje igrače poslije debakla pa ih je zaključao u svlačionicu na čak sat vremena.

Pomenuti izvori prenose da je Sarri istjerao iz svlačionice svoje pomoćnike i fizioterapeute te je 60 minuta 'čitao lekciju' svojim igračima.

Očito da u klubu nešto ne štima obzirom da je i Sarri nakon sinoćnjeg meča rekao kako ne može motivisati igrače.

Hazard može ići

Sarri je prije meča protiv Bournemoutha govorio o svojoj prvoj zvijezdi Edenu Hazardu te je poručio da može ići ako ne želi da ostane.

"Eden Hazard ima 28 godina... Ako želi da ide, onda mislim da bi i trebao da ide", jasan je bio italijanski stručnjak.

Real Madrid traži sljedećeg superstara nakon Cristiana Ronalda, a Eden Hazard se nameće kao najrealnija opcija. Uz to, Hazard je upravo igrač kakvog Real treba kako bi ponovo bio konkurentan Barceloni, pa i Atletico Madridu u borbi za titulu u La Ligi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

S druge strane, Chelsea je već angažovao Christiana Pulišića koji se ekipi pridružuje na ljeto. Mladi Amerikanac je proglašen Hazardovim nasljednikom i ne bi bilo nikakvo čudo da možda već za nekoliko mjeseci preuzme njegovu desetku.

Eden Hazard je ove sezone ubjedljivo najbolji igrač Chelseaja sa "double-double" učinkom u Premier ligi - po deset golova i asistencija.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi