Lloris o Mourinhu: Privilegija je raditi sa njim

Biranim riječima o Portugalcu

Lloris o Mourinhu: Privilegija je raditi sa njim

S. Mlaćo

Golman Tottenhama Hugo Lloris priznaje da ima visoko mišljenje o Joseu Mourinho, te da mu je čast što ga trenira ovaj portugalski stručnjak.

"On je sjajan. Preko medija možete unaprijed stvoriti mišljenje o njemu, ali kada ste svakodnevno u kontaktu sa njim, unutar trening centra..., to je privilegija", kazao je Lloris.

Njegovo znanje je neupitno.

"On je trenirao mnogo velikih ekipa, mnogo velikih igrača. Ima mnogo iskustva i osvojio je mnogo trofeja. U njegovom timu igrač može mnogo da nauči", dodao je francuski golman.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mourinho je već počeo sa sklapanjem momčadi za novu sezonu, a na radaru su za sada dvojica nogometaša.

Njegove mete su napadač Wolverhamptona Raul Jimenez i defanzivac West Hama Issa Diop, a njihov dolazak bi Spurse koštao gotovo 100 miliona funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi