Lloris pred finale: Hrvati su pokazali nevjerovatne mentalne vrijednosti

Golman francuske reprezentacije

Lloris pred finale: Hrvati su pokazali nevjerovatne mentalne vrijednosti

Hugo Lloris po posljednji put izašao je pred novinare uoči sutrašnjeg finala između Francuske i Hrvatske.

Francuski golman se nada kako će priča njegove reprezentacije na Svjetskom prvenstvu imati sretan kraj, međutim svjestan je da će zajedno sa svojim saigračima morati biti na savršenom nivou.

"Posao još nismo završili. Igramo protiv kvalitetne reprezentacije koja zaslužuje sve pohvale. Hrvatska je pokazala nevjerovatne fizičke i mentalne vrijednosti, tako da ćemo morati igrati sjajno ako želimo da pobijedimo", kazao je Lloris.

Dodao je još... 

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Mirni smo i hladnokvrvni, kao da nismo svjesni šta smo napravili. Psihički i fizički smo spremni i ispred nas je utakmica naših karijera. Proilazimo najljepše trenutke, trebamo uživati u ovome, jer ovo je poslastica."

Finale se, podsjetimo, igra sutra s početkom u 17:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi