Lloris: Pogba je fantastičan, biće sve bolji i bolji

Francuski golman hvali saigrača iz repezentacije

Lloris: Pogba je fantastičan, biće sve bolji i bolji

D. Rakanović

Francuski golman Hugo LLoris vjeruje da će njegov saigrač u repezentaciji Paul Pogba nastaviti napredovati.

Pogba je u United stigao poslije rekordnog transfera. Kako je vrijeme prolazilo mnogi su počeli a kritikama, ali je Francuz malo po malo natjerao ljude da promjene mišljenja. 

"On je fantastičan igrač, nemam sumnju da će biti sve bolji i bolji", rekao je Lloris koji je bio oduševljen izdanjem Pogbe u pobjedi Francuske protiv Engleske od 3:2.

"Možda je želio nešto da dokaže, jer igra za jedan od najboljih kliubova na svijetu i igra u Premier ligi, morao je da pokaže svoj nivo. Bio je nevjerovatan protiv Engleske, ekipa je zahvaljujući njemu kontrolisala loptu"; rekao je Lloris. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Pogba je u prvoj sezoni nastupio na 49 utakmica u svim takmičenjima i postigao je devet pogodaka.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi