Loew i Redknapp odbili Chelsea

Ko će na klupu plavaca

Loew i Redknapp odbili Chelsea

Selektor fudbalske reprezentacije Njemačke Joachim Loew i menadžer Tottenhama Harry Redknapp odbacili su mogućnost preuzimanja Chelseaja.  

Vlasnik Chelseaja Roman Abramovič dao je otkaz Andreu Villas-Boasu, a kao privremeno riješenje na klupi londonske ekipe postavljen je italijanski stručnjak Roberto di Matteo.

 

Britanski mediji naveli su kako se Abramovič sastao sa Loewom, kojeg je pokušao nagovoriti da preuzme njegovu ekipu. Međutim, selektor Njemačke demantovao je kako ima namjeru doći na Stamford Bridge.

 

"Imam ugovor sa Fudbalskim savezom Njemačke do 2014. godine. Za tri mjeseca počinje Evropsko prvenstvo i zna se koji su moji ciljevi. Ne vidim smisla komentarisati navode kako idem u Chelsea", rekao je Loew.

 

Također, Redknapp je odbacio mogućnost dolaska u Chelsea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"Samo bi mi još to trebalo! Pa, ne bih se mogao više vratiti u sjeverni London. Ne, nema ništa od toga", kategoričan je menadžer Tottenhama.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.