Lokomotiv iz Moskve želi Ibričića

Rusi spremni izdvojiti sedam miliona eura

Lokomotiv iz Moskve želi Ibričića

Adnan Beganović

Iako se pred kraj prvog dijela prvenstva glasno govorilo da će Senijad Ibričić najvjerovatnije napustiti Hajduk, u posljednje vrijeme nikakvih informacija o odlasku našeg reprezentativca nije bilo.

Međutim, hrvatski mediji danas donose informaciju da je za Ibričićeve usluge ozbiljno zainteresiran Lokomotiv iz Moskve.

Još uvijek na adresu Hajduka nije stigla službena ponuda, ali Sportske novosti navode da su uspostavljeni prvi kontakti između klubova.

Ibričića navodno jako cijeni Jurij Krasnožar, koji je nakon šest godina provedenih na klupi Spartak Nalčika, preuzeo Lokomotiv. Krasnožar slaže ekipu za predstojeću sezonu, a navodno mu nedostaje centralni veznjak, pa bi na toj poziciji vrlo rado vidio Ibričića.

Rusi znaju koliko Hajduk cijeni našeg reprezentativca i navodno su spremni splitskoj momčadi na ime obeštećenja ponuditi 7 miliona eura.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije