Lokomotiva prošla dalje, Medunjanin asistirao za Maccabi

Evropska liga

Lokomotiva prošla dalje, Medunjanin asistirao za Maccabi

Edmir Škorić

Odigrano je već dosta revanš susreta trećeg pretkola Evropske lige.

Videoton je u gostima kod danskog Midtjyllanda pobijedio s 1:0 u regularnih 90 minuta, no to je bilo dovoljno tek za produžetke.

Novak je uspio da izjednači za Dance na 1:1, ali Videoton je zbog gola u gostima prošao dalje iako je od 47. igrao bez iskljuenog Viniciusa. Za Videoton je u 91. minuti ušao bivši igrač Sarajeva Asmir Suljić.

Krasnodar je s 3:1 savladao Birkirkaru s Malte i s ukupnih 6:1 prošao u play-off. AEK Larnaca je u Moskvi s 1:0 pobijedila Spartak i eliminisala ruski tim.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Dalje su prošli i Gabala, AZ Alkmaar, Mlada Bolelav, Lokomotiva Zagreb, Maccabi Tel Aviv, u čijoj pobjedi je Haris Medunjanin asistirao, potom Sonderjyske, Gabala, Beitar Jerusalem, Grasshoppers, Arouca, Panathinaikos, Vojvodina, Austrija Beč...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi