Cipetić, Osmanković i Marić su igrali za Lokomotivu danas, a bolje da nisu

Težak poraz od Šibenika

Cipetić, Osmanković i Marić su igrali za Lokomotivu danas, a bolje da nisu

E. Škorić

Bh. nogometaši koji nastupaju u Lokomotivi, nisu se proslavili protekl dva meča.

Lokomotiva, koja je sada pala na zadnje mjesto HNL-a, prvo je izgubila s 3:0 od Osijeka, a večeras, ponovo kod kuće, s 4:0 od Šibenika u meču 14. kola HNL-a.

Šibenik je slavio uz dva gola Sahitija u prvom dijelu i po gol Bilića i Jurića u nastavku meča.

Reprezentativac BiH i bivši igrač Širokog Brijega Branimir Cipetić nije se proslavio u proteklih 180 minuta u dresu Lokomotive. Igrao je danas i njegov bivši saigrač iz Širokog Mateo Marić, ali i nekadašnji defanzivac Željezničara Kemal Osmanković.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Sva trojnica su danas bili starteri, Marić je igrao 72 minute, Cipetić i Osmanković po 90. Kada se sve sagleda, bolje da nisu...

Promo

Top Komentari

GAZIJASAISTOKA_
Jesu li BILI SJAJNI u PORAZU? Obicno to ide uz nase reprezentativce..
0 3
user1583752673
Reprezentativac Cipetic ccccc
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti