Lončar strijelac u uvjerljivoj pobjedi Rijeke

HNL

Lončar strijelac u uvjerljivoj pobjedi Rijeke

Midhat Šljivak

Bh. fudbaler Stjepan Lončar postigao je pogodak u uvjerljivoj pobjedi Rijeke nad Interom u Zaprešiću od 0:3.

Rijeka je u ovom meču dugo lomila otpor jedne od najslabijih ekipa u HNL-u, ali su zatim od 66. do 74. minute postigli čak tri pogotka.

Reviju golova otvorio Jakov Puljić golom za 0:1 u 66. minuti, da bi tri minute kasnije mrežu domaćina pogodio i Stjepan Lončar za sigurnih 0:2.

Nisu se gosti zaustavili na tome već su u 74. minuti došli do još jednog gola. Po drugi put danas pogodio je Puljić za prednost od 0:3.

Ovo se na kraju ispostavio i kao konačan rezultat ovog duela, pa je Rijeka došla do tri boda sa kojima se izjednačila na tabeli HNL-a sa Osijekom.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

HNL, 20. kolo:

Inter - Rijeka 0:3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi