Londonski rivali žele veznjaka PSG-a

Rabiota žele na Ostrvu

Londonski rivali žele veznjaka PSG-a

Midhat Šljivak

Prema navodima francuskog Le Parisiena, ekipe Chelseaja i Arsenala, žele u svoje redove dovesti veznjaka PSG-a Adriena Rabiota.

Le Parisien navodi kako je menadžer Chelseaja Jose Mourinho impresioniran igrama 18-godišnjeg Rabiota, te ga želi vidjeti u dresu tima sa Stamford Bridgea. 

Ipak, do sjajnog veznjaka Posebni neće lako doći. Veliki interes za ovog talentovanog fudbalera iskazao je i menadžer Arsenala Arsene Wenger, koji je izjavio kako obožava gledati Rabiota dok igra.

Oba kluba su veoma zainteresovana za Rabiota, te su poslali posebne skaute kako bi i dalje pratili njegov razvoj.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Rabiot je debitovao sa 17 godina za PSG, a ukupni je u Ligue 1 odigrao 19 utakmica. Pola prošle sezone je proveo na posudbi u Toulouseu, gdje je imao nekoliko vrhunskih utakmica.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.