Lopeteguijev potez iz svlačionice Nou Campa je dokaz da je znao šta mu se sprema
(Foto: EPA) Julen Lopetegui je na klupi Reala proveo ukupno 14 utakmica, upisao je šest pobjeda, šest poraza i dva remija.

Nekadašnji španski selektor večeras dobio otkaz na klupi Reala

Lopeteguijev potez iz svlačionice Nou Campa je dokaz da je znao šta mu se sprema

Julen Lopetegui od večeras više nije trener Real Madrida. Katastrofalni rezultati od početka sezone i sinoćnji poraz od Barce bili su previše za čelnike Reala i predsjednika Florentina Pereza.

A ako je vjerovati španskim medijima, nakon sinoćnjeg debakla od na Nou Campu i poraza od 5:1 i sam Julen Lopetegui je bio siguran da će dobiti otkaz.

Valverdeova ekipa je i bez Messije unišitla Real, a Lopetegui se nakon utakmice nekoliko puta oprostio od svih igrača u svlačionici Real Madrida.

Čak i igrači su bili sigurni da će dobiti otkaz još sinoć, prenosi nekolicina španskih medija, ali Marca saopštava da su mnogi od njih ipak danas bili iznenađeni kada nisu vidjeli Lopeteguija na treningu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi