Objavili da su doveli Mendyja, pet minuta kasnije sve je 'eksplodiralo'

Pun pogodak

Objavili da su doveli Mendyja, pet minuta kasnije sve je 'eksplodiralo'

E. Oštraković

Iako se očekivalo da će svoje najbolje godine provesti u Manchester Cityju, sudbina nije tako htjela za Benjamina Mendyja.

Naime, dvije godine je Mendy boravio po engleskim sudovima, a karijera i nastupi za Manchester City bili su stopirani.

Razlog su bile optužbe raznih djevojaka koje su Mendyja teretile za silovanja, ali on je na kraju oslobođen optužbi.

Nesretni lijevi bek je suspendovan od svog bivšeg kluba Manchester Cityja, dugo je bio iza rešetaka, da bi se na kraju utvrdilo da je nevin i on je prije nekoliko dana oslobođen svih optužbi.

Danas je predstavljen kao novi fudbaler Lorienta i sa ovom ekipom je potpisao ugovor na dvije godine.

Oglasi

Samo pet minuta nakon što su objavili da su potpisali Mendyja, Lorientu se desilo nešto što nisu mogli ni sanjati.

Naime, navijači su toliko "navalili" na zvaničnu stranicu svog kluba, da je ona jednostavno bila preopterećena i da je "pala".

"Zvanična stranica Lorienta je "pala" nekoliko minuta nakon što je objavljeno da su potpisali Benjamina Mendyja iz Manchester Cityja", objavilo je GFFN na svom Twitteru.

Mendy je karijeru počeo u Le Havreu, igrao je potom za Marseille i Monaco, da bi od 2017. godine postao član Manchester Cityja s kojim mu je ugovor istekao u junu ove godine.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Za reprezentaciju Francuske odigrao je 10 utakmica u periodu između 2017. i 2019. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi