Mendy dočekao pravdu, uzviknuo Alhamdulillah i odmah servirao hladnu osvetu

Kratko i jasno

Mendy dočekao pravdu, uzviknuo Alhamdulillah i odmah servirao hladnu osvetu

Midhat Šljivak

Benjamin Mendy oslobođen je svih optužbi za silovanje i pokušaj silovanja u procesu koji se protiv njega vodi već dvije godine. Nakon izlaska iz sudnice Mendy je samo rekao jednu riječ i na sva ostala pitanja je odbio odgovoriti.

Porota u Chester Crown Courtu danas je oslobodila Benjamina Mendyja za silovanje i pokušaj silovanja. Ranije je oslobođen i po ostalih osam tačaka i on je od danas slobodan čovjek.

Nakon oslobađajuće presude 28-godišnji fudbaler je izašao pred medije i rekao je samo jednu riječ - "Alhamdulillah".

Pokušali su engleski novinari potom doći do barem još neke riječi od strane francuskog fudbalera. Postavili su brojna pitanja, odgovore nisu dobili.

Oglasi

Ovo je vjerovatno hladna osveta jer su ga brojni mediji proglasili krivim i prije suđenja.

Mendy je već dvije godine izvan fudbala i pitanje je hoće li nastaviti karijeru nakon svega što se desilo.

On će za nekoliko dana proslaviti 29. rođendan i sigurno da u njemu još ima kvaliteta jer nije uzaludno prethodnih šest godina nosio dres Manchester Cityja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pored Građana francuski fudbaler je nastupao još za Monaco, Marseille i Le Havre.

Za reprezentaciju Francuske Mendy je odigrao 10 u takmica i član je selekcije koja je 2018. godine osvojila Svjetsko prvenstvo.

Top Komentari

MaDaj
Ma toooooo sine… sad ih sve tuzi za dvije godine iza rešetaka, i sve potrošene pare na advokate i sudski proces … majku im kurvinjsku
2 1
Ajax11
Zena, pakao ti napravi za tren
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi