Loš meč u Kazahstanu i samo bod za Bosnu i Hercegovinu

Kvalifikacije za EP, 5. kolo

Loš meč u Kazahstanu i samo bod za Bosnu i Hercegovinu

Midhat Šljivak

Mlada fudbalska reprezentacija BiH remizirala je (0:0) u petom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Jako loš meč pružile su obje reprezentacije. Prvo poluvrijeme donijelo je nekoliko solidnih pokušaja na obje strane, ali konstantni prekršaji su kvarili igru.

Nije se igra uspijevala razviti, previše uzbuđenja nije bilo, te se na odmor otišlo bez pogodaka.

Nastavak nije donio ništa bolju igru. Nijedna selekcija nije uspijevala da nametne ritam, ponovo su prekidi bili česti i pravih i izričitih šansi nije bilo.

Kazahstan je posljednjih 10-ak minuta igrao bez isključenog Makayeva, ali je ostalo 0:0, te su obje selekcije osvojile po bod u ovom susretu,

Kvalifikacije za EP, 5. kolo:

Kazahstan: Pavlov, Rudoselskiy, Saratkov, Tuliyev, Vomenko, Fedin, Tunggyshbayev, Shaikov, Kukusin, Vetrov, Vorogovskiy.

BiH: Pirić, Čivić, Saničanin, Jovičić, Memija, Hodžić, Ćerimagić, Milošević, Hadžiahmetović, Redžić, Popović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti