Mlada reprezentacija BiH započela pripreme

Započela operacija Kazahstan

Mlada reprezentacija BiH započela pripreme

Mladi reprezentativci Bosne i Hercegovine koji su se okupili sinoć u hotelu „Park“ u Vogošći, odradili su danas na stadionu Hakija Mršo dva treninga i tako počeli pripreme za kvalifikacionu utakmicu sa Kazahstanom.

Selektor Darko Nestorović očekuje pozitivan rezultat u predstojećem susretu.

"Danas smo radili sa 16 reprezentativaca, dok će nam se Bajić i Hadžiahmetović priključiti u Istanbulu. Momci rade dobro, odlično se odnose prema treningu i već razmišljaju o utakmici. Nadam se da ćemo se revanširati Kazahstanu za poraz u Sarajevu. Bitno je da su svi igrači zdravi, raspoloženi za rad i spremni da pruže maksimum", rekao je selektor naše mlade reprezentacije.

Poslije dužeg vremena na spisku mlade reprezentacije našlo se ime krilnog igrača tuzlanske Slobode, Miljana Govedarice.

"Drago mi je što sam ponovo pozvan u našu U-21 selekciju. Nadam se da ću opravdati očekivanja i povjerenje selektora. Kazahstanci su nam veliki dužnici jer su nas porazili u prethodnom susretu. Idemo u Astanu da im se revanširamo“, rekao je Govedarica.

Uspjeh u Kazahstanu očekuje i igrač Čelika Marin Popović:

"Radili smo kvalitetno danas na početku priprema. Svi smo spremni i atmosfera u ekipi je na veoma visokom nivou. Jedva čekamo početak utakmice i nadamo se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat“

Naši mladi reprezentativci sutra ujutro imaju let za Astanu preko Istanbula. Utakmica Kazahstan-BiH na programu je 25. marta u 15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi