Loš start Zvijezde i poraz u Goraždu

Goražde savladalo Zvijezdu

Loš start Zvijezde i poraz u Goraždu

Midhat Šljivak

Fudbaleri Goražda savladali su u prvom kolu Prve lige Federacije BiH Zvijezdu iz Gradačca rezultatom 2:0.

Uvjerljivom igrom je Goražde stiglo do tri boda u ovom meču. Propusitli su nekoliko prilika u prvom dijelu, ali je ipak Zvijezda imala prvu veliku šansu. Ristić je izašao sam pred gol Matovića, ali nije uspio da postigne pogodak...

Kazna za promašaj stiže u 40. minuti. Lijepu akciju domaćeg tima u pogodak pretvara Muris Midžić za rezultat prvog dijela od 1:0.

Nastavak donosi nešto slabiji fudbal, ali je u 70. minuti susreta pobjednik ovog susreta bio poznat. Ponovo je pogodio Midžić za konačnih 2:0.

Prva liga FBiH, 1. kolo:

Goražde - Zvijezda 2:0

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Goražde: Matović, Zulčić, Hodžić, Dučić, Drljević, Isaković, Midžić, Šuka, Mujagić, Bešlija, Knežević

Zvijezda: Hinović, Zvonić, Islamagić, Pliska, Mišan, Fačić, Pejić, Ristić, Savić, Brković, Lazarević

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.