Loša noć za bh. internacionalce u Poljskoj

Osmanagić i Spahić bez bodova

Loša noć za bh. internacionalce u Poljskoj

Adnan Beganović

Danas su odigrana dva susreta 3. kola poljske Ekstraklase, a klubovi naših internacionalaca Amera Osmanagića i Amira Spahića, Zaglebie i Slask, pretrpjeli su poraze.

Bolji od Zaglebija bili su fudbaleri Polonije (2:1). Oba pogotka za pobjedničku momčad postigao je Sobiech, dok je jedini strijelac za Zaglebije bio Bartczak. Osmanagić je susret počeo na klupi za rezervne igrače, a u igru je ušao u 61. minuti umjesto Wilczeka.

Legija iz Varšave svladala je s minimalnih 1:0 Slask našeg Amira Spahića. Jedini pogodak na utakmici postigao je Rybus u 80. minuti susreta, a Spahić je na terenu proveo svih 90 minuta.

Rezultati 3. kola:
Polonia - Zaglebie 2:1 (Sobiech 52', 73' / Bartczak 26')
Slask - Legia 0:1 (Rybus 80')





NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.