Loša vijest za Allegrija: Chiellini ponovo povrijeđen

Odsustvovat će tri utakmice

Loša vijest za Allegrija: Chiellini ponovo povrijeđen

Iskusni defanzivac Juventusa Giorgio Chiellini je u nedjeljnom susretu sa Interom obnovio povredu mišića desne noge.

Zbog povrede će Chiellini morati pauzirati najmanje tri utakmice, pa se tako očekuje da stameni stoper propusti duele sa Sassuolom i Atalantom u ligi, te Interom u Kupu.

Još uvijek nije poznato hoće li Chiellini biti spreman za revanš utakmicu osmine finala Lige prvaka, koju će Juventus odigrati protiv Bayerna na Allianz Areni.

Podsjećamo, Stara dama iz Torina se nalazi u nevjerovatnoj seriji i sve je izvjesnije da će ponovo osvojiti titulu prvaka u Seriji A, uprkos veoma lošem otvaranju sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Allegriju bi brz povratak Chiellinija predstavljao veliko olakšanje, obzirom da ovaj fudbaler ima neprocjenjiv značaj za ekipu italijanskog velikana.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi