Loša vijest za Begovića: Courtois ostaje u Chelseaju

Belgijanac najavio

Loša vijest za Begovića: Courtois ostaje u Chelseaju

M. Šljivak

Golman Chelseaja Thibaut Courtois izjavio je kako nema namjeru da napusti klub.

Chelsea je proteklu sezonu završio na razočaravajućem 10. mjestu, a u novu sezonu ulaze s velikim ambicijama i novim menadžerom Antoniom Conteom.

Courtois je najavio ostanak u klubu iako se povezivao s Real Madridom.

"Teška sezona je iza nas. Bio sam povrijeđen, a i kada sam se vratio, nisam branio na vrhunskom nivou. Sezona iza nas je razočaravajuća, ali nadam se da s novim menadžerom možemo do titule prvaka. Imam ugovor na još tri godine i ako se ne dogodi nešto nepredviđeno, ostajem u klubu", rekao je 24-godišnji golman.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Courtois je u karijeri branio boje Genka i Atletico Madrida, a njegov ostanak na Stamford Bridgeu vjerovatno znači i klupu za rezevre za bh. golmana Asmira Begovića.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi