Loše vijesti za Ibrahimovića i navijače Uniteda
Foto: EPA

Mourinho mu neće ponuditi novi ugovor

Loše vijesti za Ibrahimovića i navijače Uniteda

Endin Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović vrijedno radi na oporavku nakon što je zadobio tešku povredu koljena u meču protiv Anderlechta.

Ibrahimović je bio primoran da propusti finiš sezone Manchester Uniteda zbog teške povrede koljena, a nakon operacije ljekarski tim je saopštio da je pred njim čak osam mjeseci oporavka. Međutim, švedski napadač se oporavlja brže od očekivanog i cilj mu je da bude spreman u oktorbru.

Njegov agent Mino Raiola otkrio je da Zlatan ima dosta ponuda jer mu ovog ljeta ističe ugovor s Manchester Unitedom. Međutim, on je dodao da će Ibra prvo prednost dati Crvenim đavolima, te da će ostati na Old Traffordu ukoliko to ovaj klub bude želio.

Ipak, engleski mediji prenose danas da će se teško desiti da Ibrahimović ostane u Unitedu i naredne sezone. Navodno, Jose Mourinho ne želi da rizikuje jer nije siguran kada će moći računati za Ibru zbog toga što postoji šansa da Šveđanin bude spreman tek početkom naredne godine. Prema svemu sudeći Ibrahimovića ćemo naredne sezone gledati u dresu novog kluba.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi