Matić razgovarao sa Manchester Unitedom?

Želi ga Mourinho

Matić razgovarao sa Manchester Unitedom?

Britanski Independent objavio je kako je Nemanja Matić obavio razgovore s Manchester Unitedom. 

Jose Mourinho ima namjeru da ponovo sarađuje sa srbijanskim fudbalerom i čini sve kako bi ga doveo na Old Trafford, što i ne čudi s obzirom da je od ranije veliki poštovalac njegovih kvaliteta.  

Independent tvrdi kako je Matić već razgovarao sa čelnicima Manchester Uniteda oko svojih uslova i navodno nema ništa protiv da se transfer ostvari ovog ljeta, a pitanje je za koju bi ga svotu Chelsea bio spreman pustiti.

Matić je minule sezone odigrao gotovo sve utakmice i zajedno s Kanteom je činio najbolji vezni red lige. Ipak, njegovo mjesto bi u Chelseaju moglo biti ugroženo jer špekuliše da bi na Stamford Bridge mogao stići Tiemoue Bakayoko iz Monaca, a očito je da to Mourinho želi iskoristiti. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjećanja radi, Matić je osim Chelseaja u svojoj karijeri još igrao za Kolubaru, Košice, Vitesse i Benficu. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi