Loše vijesti za Kolašinca: Arsenal pregovara sa reprezentativcem Francuske
Bh. fudbaler je odigrao ukupno 35 utakmica za Topnike ove sezone (Foto: EPA)

Stiže novi lijevi bek

Loše vijesti za Kolašinca: Arsenal pregovara sa reprezentativcem Francuske

Midhat Šljivak

Budućnost bh. fudbalera Seada Kolašinca u londonskom Arsenalu je upitna. Iako je tek jednu sezonu na Emiratesu sa ugovorom do 2022. godine, vrlo lako bi se moglo desiti da Kolašinac padne u drugi plan ili čak da napusti londonski tim.

Njegovu poziciju na lijevoj strani odbrane u narednoj sezoni mogao bi zauzeti reprezentativac Francuske Layvin Kurzawa. RMC tvrdi kako je rukovodstvo Arsenala počelo pregovore sa 25-godišnjim lijevim bekom i on bi vrlo lako mogao postati član Topnika.

PSG je dopustio Kurzawi da pregovara sa drugim timovima, a za njega je postavljena cijena od 25 miliona eura, što za Arsenal ne predstavlja veliki problem.

Njegov dolazak na Emirates sigurno neće obradovati Seada Kolašinca. Bh. fudbaler je igrao manje nego što je očekivao u konkurenciji Nacha Monreala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On ili iskusni Španac će vjerovatno morati da potraže drugi klub eventualnim dolaskom Kurzawe jer mjesta za trojicu na lijevoj strani nema.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Korisnik
prosječan igračić realno nikada iz sandžaka nije bilo kvalitetnih igrača
6 17
rifresh
dobar je izbor napravio ,takvog sam misljenja,jer iskusio je Premier ligu,vidio da se moze nositi s njom. imao je nekoliko zapazenih utakmica. a ako ce biti zamjena bolje da ide gdje drugo jos je mlad moze napredovati.
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi