)
Loše vijesti za navijače Real Madrida

Ronaldo zbog povrede propušta sljedeći meč

Loše vijesti za navijače Real Madrida

Navijače Real Madrida danas je dočekala veoma loša vijest.

Naime, njihov najbolji fudbaler Cristaino Ronaldo ipak ima problema sa povredom zadnje lože.

Kako su danas saopštili iz Kraljevskog tima, povreda je lakše prirode i Ronaldo će vjerovatno propustiti samo meč protiv Rayo Vallecana ovog vikenda.

Portugalac danas nije trenirao sa ekipom, već je radio samo u teretani, a Zidane ne želi s njim ništa rizikovati jer ga želi potpuno spremnog za meč protiv Manchester Cityja u utorak.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da je Ronaldo trenutno prvi strijelac Primere sa 31 golom na 34. odigrana meča, a ovo će biti prva utamica u sezoni koju propušta.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi