Loše vijesti za Pjanića: Allegri ima novu ulogu za Pjacu

Bh. reprezentativac večeras ostaje na klupi?

Loše vijesti za Pjanića: Allegri ima novu ulogu za Pjacu

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa večeras igraju na domaćem terenu protiv Palerma u okviru 25. kola italijanske Serije A.

Aktuelni prvak Italije naredne sedmice igra meč osmine finala Lige prvaka protiv Porta pa je odlučeno da se meč protiv Palerma igra večeras u Torinu. Italijanski mediji navode da će Max Allegri najvjerovatnije večeras odmoriti nekoliko standardnih igrača, te da će šansu dobiti fudbaleri koji se baš i nisu naigrali u dosadašnjem dijelu sezone.

Jedan od njih je i hrvatski reprezentativac Marko Pjaca koji je posljednji put u prvoj postavi bio još u novembru. Također, u početnih 11 trebao bi se naći i Mehdi Benatia koji se vratio u tim nakon Afričkog kupa nacija.

Football Italia prenosi da je Allegri za Pjacu spremio skroz drugačiju ulogu u timu, te da će on večeras zauzeti mjesto klasične "desetke" u formaciji Stare dame. Kako prenose italijanski mediji Miralem Pjanić će ostati na klupi jer ga Allegri želi odmoriti za meč protiv POrta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Utakmica između Juventusa i Palerma počinje večeras u 20:45 sati, a sastavi obje ekipe trebali bi biti poznati sat vremena prije starta meča.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi