Loše vijesti za Slobodu, ali i za U-21 BiH: Muminović mora na operaciju

Povrijedio se mladi reprezentativac BiH

Loše vijesti za Slobodu, ali i za U-21 BiH: Muminović mora na operaciju · Saznajemo

Mladi golman Slobode Azir Muminović ipak je doživio težu povredu na treningu.

Muminović je na treningu u Fojnici osjetio bol u koljenu, a naknadnim pretragama je ustanovljeno da su mu nastradali meniskus i križni ligamenti, te mu zbog toga predstoji višemjesečna pauza.

Ljudi koji brinu o karijeri golmana U-21 reprezentacije BiH su, u dogovoru sa Slobodom, donijeli odluku da Muminović ode na operativni zahvat kako bi u potpunosti sanirao svoju povredu, potvrđeno je za SportSport.ba.

Azir Muminović (21) je za mladu reprezentaciju BiH branio na četiri utakmice, prošao je i sve mlađe kategorije našeg nacionalnog tima te će njegovo odsustvo biti problem kako za ekipu Vinka Marinovića, tako i za Slobodu koja pred novu sezonu iznenada ostaje bez prvog golmana na nešto duži vremenski period.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kingkong1
dobar golman. steta za njega. moze ovo koljeno biti zajebano pravo.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi