Loši dečki engleskog fudbala: Ženski zatvor, bijeg u striptiz bar, kung-fu udarac...

Loši dečki engleskog fudbala: Ženski zatvor, bijeg u striptiz bar, kung-fu udarac...

1. Joey Barton

Veliki je broj fudbalera čije su karijere obilježile stvari koje nemaju previše veze sa zelenim terenom.

Barton je imao respektabilnu karijeru, no više je poznat po svojim ekscesima na travnjaku i izvan njega.

Gotovo svake sedmice je bio materijal za žutu štampu. Stran pojam mu nije bilo ni izazivanje tuče, a jednu takvu, masovnu, izazvao je tokom priprema u Doncesteru kada se potukao sa osobljem noćnog kluba.

2005. godine je mladom saigraču Jamieju Tandyju na božićnom veselju zabio zapaljenu cigaretu u oko. Kasnije je još imao verbalne sukobe sa 15-godišnjim navijačem Evertona, da bi kruna svega bile optužbe da se kladio na fudbalske utakmice.

Top Komentari

user1588241409
Prije nego što je ugrizao Ivanovića, Suarez je ujeo nekog u Erediviziji. A ujeo je i Mateeacija na SP, što je i najupečatljivije. Ne znam zašto ste odvojili samo incident sa Banetom.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi