Loši dečki engleskog fudbala: Ženski zatvor, bijeg u striptiz bar, kung-fu udarac...

Oni su posebni 'luđaci'

Loši dečki engleskog fudbala: Ženski zatvor, bijeg u striptiz bar, kung-fu udarac...

Veliki je broj fudbalera čije su karijere obilježile stvari koje nemaju previše veze sa zelenim terenom.

Zbog nemirnog i prgavog duha obično su nosili epitete "bad boy" i nisu naprosto mogli da se drže podalje od žute štampe i skandala, a u posljednjih nekoliko decenija najviše ih je bilo u Engleskoj.

Fudbalere čija ćete imena pročitati u nastavku često su bili obožavani od strane navijača klubova u kojima su igrali, ali su istovremeni bili omraženi od ostatka lige te su izazivali burne reakcije gdje god da su se pojavili.

Naravno, kao i svaka lista i ova je apsolutno subjektivna, te sigurno postoje igrači kojih se nismo sjetili i čije ponašanje bi možda trebalo biti opisano.

Top Komentari

user1588241409
Prije nego što je ugrizao Ivanovića, Suarez je ujeo nekog u Erediviziji. A ujeo je i Mateeacija na SP, što je i najupečatljivije. Ne znam zašto ste odvojili samo incident sa Banetom.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi