Loši dečki engleskog fudbala: Ženski zatvor, bijeg u striptiz bar, kung-fu udarac...

Loši dečki engleskog fudbala: Ženski zatvor, bijeg u striptiz bar, kung-fu udarac...

2. Eric Cantona

Veliki je broj fudbalera čije su karijere obilježile stvari koje nemaju previše veze sa zelenim terenom.

Legendarni fudbaler koji je vrhunac karijere imao u Manchester Unitedu ostat će upamćen po svom nesportskom potezu za koji se nikada nije pokajao.

Prije dvije i pol decenije Cantona je u dresu Manchester Untieda kung-fu udarcem udario huligana na meču protiv Crystal Palacea, a poslije ovog incidenta više puta je rekao da mu je žao što ga nije jače udario.

Poznato je kako je Cantona bio energična osoba sa kratkim 'fitiljem'.

Top Komentari

user1588241409
Prije nego što je ugrizao Ivanovića, Suarez je ujeo nekog u Erediviziji. A ujeo je i Mateeacija na SP, što je i najupečatljivije. Ne znam zašto ste odvojili samo incident sa Banetom.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi