"Lošijeg igrača u dresu Milana odavno nisam gledao"
Francuski fudbaler je imao očajnu sezonu u dresu Chelseaja. Nije opravdao očekivanja, pa su ga Plavci poslali na posudbu u Milan, ali Rossoneri gotovo sigurno neće otkupiti njegov ugovor (Foto: EPA)

Veliko nazdovoljstvo igrama Bakayoka

"Lošijeg igrača u dresu Milana odavno nisam gledao"

Midhat Šljivak

Milan je sinoć doživio još jedan šokantan poraz, a bodove sa San Sira u susretu Evropske lige odnio je španski Betis (1:2).

Još jednu očajnu partiju u dresu Rossonera pružio je francuski fudbaler Tiemoue Bakayoko koji je od svih sportskih magazina u Italiji dobio ocjenu 4.

Navijači Milana su posebno razočarani, iako je Bakayoko odigrao samo 45 minuta. Dovoljno su vidjeli da mogu reći da lošijeg fudbalera u dresu Rossonera nisu vidjeli.

"Bakayoko je jedan od najgorih igrača koje sam gledao u dresu Milana. I to su velike riječi kad se zna kakvih je sve igrača prolazilo kroz klub u proteklim godinama", riječi su jednog od navijača.

Pored Bakayoka na udaru je bio i Fabio Borini.

"Očigledno igramo sa devetoricom igrača. Borini i Bakayoko ne postoje"...

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi