Mladi igrač Ville mijenjao dres sa Fabinhom, pa ga jurio da mu ga vrati
Foto - Screenshot

Simpatična situacija

Mladi igrač Ville mijenjao dres sa Fabinhom, pa ga jurio da mu ga vrati

M. Šljivak

Louie Barry večeras je u velikom stilu debitovao za prvi tim Aston Ville.

Ovaj 17-godišnjak je zabio gol za 1:1, a to mu je ujedno bio i prvijenac za velikana iz Birminghama koji je izgubio meč FA Kupa od Liverpoola sa 4:1.

Nakon utakmice Barry je zamijenio dres sa zvijezdom Redsa Fabinhom, a onda se desila komična situacija.

Jedan od članova stručnog štaba rekao je Louieju da bi trebao sačuvati dres u kojem je debitovao za svoj klub,a zatim je mladi fudbaler potrčao do Fabina kako bi vratio dres.

U tome je na kraju uspio. Vratio je i on Fabinhu njegov dres, ali mu je fudbaler Redsa na kraju poklonio i svoj dres za uspomenu.

Zanimljiva scena.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi