Lovren: Ostao sam bez teksta kada mi je Klopp poslao poruku

Uvijek je tu za njega

Lovren: Ostao sam bez teksta kada mi je Klopp poslao poruku

Endin Čaušević

Reprezentacija Hrvatske sutra igra historijsku utakmicu protiv Francuske u okviru finala Svjetskog prvenstva.

Hrvatska je u Rusiji napravila mnogo više nego što se moglo očekivati, a Vatreni su uspjeli da dođu čak do finala. Izabranici Zlatka Dalića sutra će igrati veliki meč finala protiv Francuske koja je od početka bila jedan od najvećih favorita za osvajanje zlatne medalje.

Ekipa Hrvatske do finala je došla nakon pobjede protiv Engleske sa 2:1 nakon produžetaka u polufinalu. Jedan od najboljih igrača ovog tima je Dejan Lovren koji je odigrao sjajno u mečevima nokaut faze. Lovren je otkrio da je dobio poruku od trenera iz Liverpoola, Jurgena Kloppa, te da je ostao bez riječi.

"Iznenadio me kada mi je poslao poruku. Rekao je da je ponosan na ono što smo postigli na Mundijalu. Zna kroz šta sam sve prošao. On je zaista dobar čovjek i u najtežim momentima je uvijek bio uz mene. Cijenim to i hvala mu što mi je poslao tu poruku", rekao je Lovren.

Top Komentari

adis_D11
Lovren! To je onaj iz Bugojna, rodjen u Zenici a igra za Hrvatsku.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi