Petorica propustila trening Hrvatske
Problemi za selektora Hrvatske Zlatka Dalića (Foto: EPA)

Problemi pred finale

Petorica propustila trening Hrvatske

Midhat Šljivak

Petorica reprezentativaca Hrvatske propustila su pretposljednji trening pred veliki obračun protiv Francuske u finalu Svjetskog prvenstva.

Trening Vatrenih su propustili Šime Vrsaljko, Danijel Subašić, Ivan Strinić, Ivan Perišić i Dejan Lovren, ali za sada je jedini upitan Ivan Perišić.

Danas su pojedini ruski mediji objavili kako on sigurno neće igrati u finalu, ali navodno su dodatni pregledi ustanovili da nema teže povrede bedrenog mišića i da bi on trebao zaigrati u finalu.

Nije nikakvo čudo što je veliki broj hrvatskih fudbalera sa povredama. Tri produžetka su igrali na Mundijalu i bila im je potrebna nadljudska snaga da prođu kroz sve u nekoliko dana.

Ostala je još jedna utakmica u kojoj će naši susjedi vjerovatno ići na sve ili ništa i na korak su od najvećeg uspjeha u historiji.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Finale se igra u nedjelju od 17:00 sati u Moskvi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi