Lovren počeo sa treninzima, ali još dugo neće "u akciju"

Veliki problemi za hrvatskog štopera

Lovren počeo sa treninzima, ali još dugo neće "u akciju"

Dejan Lovren je bio jedan od najvažnijih dijelova reprezentacije Hrvatske koja je pod vodstvom selektora Dalića napravila historijski rezultat na Mundijalu u Rusiji.

Očekivalo se da će Lovren zauzeti svoje mjesto u defanzivnoj liniji Liverpoola u sezoni od koje se puno očekuje na Anfieldu, ali se to još uvijek nije desilo.

Naime, Lovren se u augustu vratio u kamp Liverpoola, ali je stigao sa ozbiljnom povredom mišića abdomena. Zbog ovih problema Lovren još nije nastupio za Liverpool u novoj sezoni, a sada pristižu vijesti da će njegov povratak na teren još pričekati.

Špekulisalo se da bi Lovren uskoro mogao na teren pošto je počeo sa individualnim treninzima, ali sada britanski mediji saopštavaju da će se njegova pauza produžiti barem do kraja okotbra. Tako će 29-godišnji štoper vjerovatno istrčati na teren tek nakon okobarske reprezentativne pauze.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U Liverpoolu, jasno, nisu sretni zbog stanja u kojem se Lovren vratio sa Mundijala, ali je do sada Joe Gomez odlično zamijenio hrvatskog štopera u ekipi sa Anfielda.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi