Lovren se želio dokazati: "Uzeo sam Rolex na kredit, mladi majmun..."

Cilj je bio impresionirati Srnu

Lovren se želio dokazati: "Uzeo sam Rolex na kredit, mladi majmun..."

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren prisjetio se kako je u mladosti želio impresionirati Darija Srnu.

Lovren je jučer uživo na Instagramu razgovarao sa pjevačem Tonyjem Cetinskim kojem je ispričao brojne dogodovštine iz karijere, a posebno je zanimljiva bila priča za Darija Srnu i - Rolex.

Prilikom odlaska na jednu revijalnu utakmicu sa Srnom je svratio u Rolexov shop, gdje je, u želji da se dokaže tadašnjem kapitenu, na kredit uzeo sat.

"Umjesto da me pazi kao momka koji je došao u Southampton za 23-24 godine, on ne. Mi u avionu za Koreju, poslije utakmice sa Srbijom, išli smo na neku revijalnu utakmicu. Došli smo na aerodrom, a Darijo, o čemu pričamo, do tada je zaradio u 15 godina karijere. Ja na početku tek... I uđemo u Rolexov shop - morao sam uzeti sat na kredit, mladi majmun sam bio, zaletio se da se dokažem pred kapitenom. Nije se pitalo za račun", prisjetio se Lovren.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za Lovrena su danas to tek sitnice. Godišnja plaća u Liverpoolu mu iznosi čak pet miliona funti...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi