Lovren slavio, a onda poludio: "Pi**e obične! Pričaj sad Ramosu, pričaj majstore!"

Nije se mogao suzdržati

Lovren slavio, a onda poludio: "Pi**e obične! Pričaj sad Ramosu, pričaj majstore!"

Edmir Škorić

Dejan Lovren nije mogao da se sudrži, a da prilikom slavlja zbog pobjede nad Španijom (3:2) ne odgovori Sergiju Ramosu.

Lovren i Ramos su se posljednjih dana prepucavali putem medija. Prvo je stoper Liverpoola rekao da je Ramos precijenjen, da bi Španac onda odgovorio da je ovome samo želja da bude na naslovnicama.

"Aaa-ha. Tri-dva. Pa ti pričaj majstore na konferenciji. Majstoreee. To su pi**e obične. Samo ovo vrijedi, ova tu strana", rekao je Lovren pokazujući hrvatski grb, a prekrivajući španski na svom dresu.

"A sad pobijediti Englesku. Gazimo, gazimo", kazao je Lovren.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Top Komentari

Meazza
Jebeni kakanjski papak......
70 13
vida17
Daleko od toga da nije vrhunski stoper, ali Lovren jos mora pure pojesti da moze u istu recenicu sa Ramosom. Odavno nisam gledao utakmicu da neki igrac Ramosa fizicki unisti u duelima i skokovima, veceras je Ante Rebic bio nocna mora za kapetana Reala i Spnjolske.
69 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti