Hrvatski reprezentativac poslije debakla

Lovren: Stanite, razmislite, ako imate mozga...

9

Komentari (9)

Naser
boli naaas kiiitaaaa kad gubite i kad pobjedjujete
Benjamingst
Puno igraca je preko 30 godina i godine cine svoje. A nemaju zamjene za Modrica, Raketica, Mandzu itd... samo da nepadnu totalno nakon SP i pojedini igraci se oprostili od repke. Zato je Mandzo na vrijeme kazao zbogom jel je znao sta se moze desiti nakon SP.
Benjamingst
Imali ste srece na SP osmina finala Danska penali prosli, cetvrfinale Rusija mucili se Hrvati penali prosli, polufinale Englezi pruduzeci pobjedili finale Frsncuska sa pola snage 4 gola je dala Hrvatima. Svaka jaca repka Spanija, Francuska, Brasil, Njemacka itd pobjedice ovu Hrvatsku sa pola snage.... dokaz je Spanija 6 : 0 je previse.Sad imaju napaljene Engleze zeljne osvjete I oni sada Spanija ce uzeti I u Hrvatskoj 3 boda a mozda Hrvati zavrse bez bodova na kraju.
casimiro
do prije mjesec dana ste bili nebeski narod,a sad ti ne valjaju ti isti...Trebali su vam docek napraviti,u tompshona naravno!
predator23
bošnje tišina. nemate pravo pametovati
kikiriki
OVO JE SAMO POCETAK BICE JOS IZGUBLJENIH OTAKMICA ,HRVATSKA JE JEDNA SOLIDNA REPREZENTACIJA I TO JE TO
Dalic nije nista bolji selektor od Cacic-a, da je Cacic sa Hrvatskom uspio pobijediti Portugal na zadnjem evropskom prvenstvu, onda bi Hrvatska bila u finalu evropskog prvenstva i mozda evropski prvak, mada je Hrvatska i ako je bolja bila izgubila od Portugala, dakle Cacic nije imao srece. Da li je Dalic imao srece na nogometnom svjetkom prvenstvu u Rusiji 2018, pa moze se reci da je boginja srece zvana Fortuna dobro pomogla Dalic-a, pa Hrvatska je stigla do finala SP 2018 zahvaljujuci dva puta rulet penalima nakon produzetaka, a znamo da su penali kocka ili lda sreca pa ko prodje, inace Hrvatska je mogla kiksati vec kod prvih produzetaka i izvodjenja penala i naravno Hrvatska ne bi bila vice prvak SP 2018 i naravno Dalic ne bi bio vise selektor, ovako inace Dalic ce furati ovako kao i bivsi selektor Cacic dok mu NSH ne kaze hvala Dalicu za tvoe prijasnje zasluge i nasli smo ti zamjenu, za mene licno Dalic nije nista bolji od Cacic-a, stvar je u tome da je Dalic imao malo vise srece nego Cacic, poslije ovog poraza Hrvatske, sumnjam da ce Hrvatska biti prva u grupi Evropske Lige Nacija.
Čačić?Najbolji odgovor je pitanje šta onjemu misle navojači je da ga zovu kondukter.A što se tiče sreće prije bih ja upotrijebio riječ zavist da ja neću nikad biti bolji od drugog.Hrvatska je prije gubila od npr.Turske na penale od koje je kvalitetom i tradicijom bolja milijun puta pa nije bila sreća.Ili jesi ili nisi.Ili imaš ili nemaš onu stvar.Nema sreće.Hrvatska će se već narednu utakmicu vratiti protiv Engleza.Komplet cijela momčad je igrački trkački nespremna.Iscijeđena.To se vidi i u klubovima gdje igraju igrači.I ne samo Hrvatski.Gdje su Henderson ili Lovren.Radi se o suludoj odlici UEFE da se ova LN igra odmah iza SP.Idiotiza.
AMKO
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.