Lovren: Stanite, razmislite, ako imate mozga...

Hrvatski reprezentativac poslije debakla

Lovren: Stanite, razmislite, ako imate mozga...

U susjedstvu se ne smiruju strasti nakon poraza koji je Hrvatska doživjela na premijeri u Ligi nacija.

Vatreni su, podsjećamo, sinoć u Elcheu poraženi od selekcije Španije s čak 6:0, a ovaj poraz je i te kako teško pao svima u susjedstvu, pogotovo nakon velikog uspjeha koji su napravili na Mundijalu.

Odmah su, kako to obično biva, uslijedile brojne kritike na račun igrača, što je razočaralo Dejana Lovrena koji zbog povrede nije konkurisao za meč protiv Španije.

"Težak poraz, boli sigurno, ali stanite malo i razmislite (ako imate uopšte mozga) prije nego što krenete da pljujete kao i inače što znate dragi mediji. U ovakvim situacijama ne treba tražiti krivca, zajedno smo pobjeđivali sve do sada, pa ćemo zajedno i gubiti. Ne smijemo potonuti i ne želim da se zaboravi sve ono lijepo sto smo ostvarili na Svjetskom prvenstvu!

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Mi kakav jesmo narod odmah pljuvačka na najjače, zato i nećemo nikad napredovati s takvim stavom (odnosi se to na medije). Momci glavu gore, sljedeća utakmica je novo dokazivanje, zaboravimo na ovo što prije, jednostavno j..beno loše veče'', napisao je Lovren na Instagramu.

Narednu utakmicu Vatreni igraju u oktorbu protiv Engleske.

Top Komentari

Dalic nije nista bolji selektor od Cacic-a, da je Cacic sa Hrvatskom uspio pobijediti Portugal na zadnjem evropskom prvenstvu, onda bi Hrvatska bila u finalu evropskog prvenstva i mozda evropski prvak, mada je Hrvatska i ako je bolja bila izgubila od Portugala, dakle Cacic nije imao srece. Da li je Dalic imao srece na nogometnom svjetkom prvenstvu u Rusiji 2018, pa moze se reci da je boginja srece zvana Fortuna dobro pomogla Dalic-a, pa Hrvatska je stigla do finala SP 2018 zahvaljujuci dva puta rulet penalima nakon produzetaka, a znamo da su penali kocka ili lda sreca pa ko prodje, inace Hrvatska je mogla kiksati vec kod prvih produzetaka i izvodjenja penala i naravno Hrvatska ne bi bila vice prvak SP 2018 i naravno Dalic ne bi bio vise selektor, ovako inace Dalic ce furati ovako kao i bivsi selektor Cacic dok mu NSH ne kaze hvala Dalicu za tvoe prijasnje zasluge i nasli smo ti zamjenu, za mene licno Dalic nije nista bolji od Cacic-a, stvar je u tome da je Dalic imao malo vise srece nego Cacic, poslije ovog poraza Hrvatske, sumnjam da ce Hrvatska biti prva u grupi Evropske Lige Nacija.
21 6
kikiriki
OVO JE SAMO POCETAK BICE JOS IZGUBLJENIH OTAKMICA ,HRVATSKA JE JEDNA SOLIDNA REPREZENTACIJA I TO JE TO
20 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi