Lovren u elementu i kada je na klupi: Koji je ku*** ovo bio?

Hrvat žestoko proslavio trijumf

Lovren u elementu i kada je na klupi: Koji je ku*** ovo bio?

Još se ne stišavaju reakcije nakon jedne od najvećih pobjeda u bogatoj historiji Liverpoola.

Liverpoolovi igrači ostvarili su čudo nakon što su u uzvratnom susretu Lige prvaka na Anfieldu pobijedili Barcelonu sa 4:0 i tako nadoknadili tri gola zaostatka, a u epskom meču golove su zabili Divock Origi i Georginio Wijnaldum.

Slavlje među fudbalerima Liverpoola trajalo je do kasno u noć, a iako nije igrao, oduševljen je bio i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren koji se odmah po završetku utakmice javio uživo na svom Instagram profilu.

"Ne želim biti prost, ali svašta smo im napravili", kazao je Lovren, pa postavio i fotografiju velikog slavlja u čijem je potpisu stajalo:

"Koji je ku*** ovo bio večeras??? Kakva momčad, još jedno finale, nezaboravni trenuci! Ovo može samo Anfield! Ponosan na dečke."

Španski mediji šokirani

O velikoj pobjedi Liverpoola broje i španski mediji, a ugledni As je, između ostalog, napisao da su Kloppovi igrači zgazili Barcelonu kao žohare.

"Barcelona je paralizirana nakon što ih je Liverpool razbio na Anfieldu. Zgazili su ih kao žohare! Naplatio je Liverpool svoje račune iz prve utakmice, a u Barceloni samo mogu zahvaliti Dembeleu koji je prije sedmicudana propustio velike prilike. Debakl u svakom smislu te riječi", navode iz AS-a.

Na velikom udaru se našao i trener Ernesto Valverde, kojeg su, naravno, odmah nakon utakmice mediji pitali o eventualnom odlasku s klupe.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Hoću li ostati trener Barcelone? Ne znam, nisam imao vremena da razmišljam o tome, ali sigurno da preuzimam odgovornost za ovaj debakl", rekao je Barcelonin trener.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi