Sjećate li se Linekerovog slavlja? Svi navijači Redsa su sada imali istu poruku za njega
Lineker je na Twitteru nakon slavlja odgovorio navijačima Liverpoola: "Čini se da sam uznemirio neke navijače Liverpoola proslavom veličanstvenog gola sinoć".

Lineker je razbijesnio navijače Redsa proslavom Messijevog gola

Sjećate li se Linekerovog slavlja? Svi navijači Redsa su sada imali istu poruku za njega

S. Pašalić

Navijači Liverpoola imali su poruku za Garyja Linekera nakon što je njihov tim  u utorak pobijedio Barcelonu sa 4:0 i prošao u finale Lige prvaka.

Voditelj BT Sporta bio je kritikovan od strane navijača Redsa zbog njegove reakcije na gol Lionela Messija u prvoj utakmici polufinala prošle sedmice.

Lineker i Rio Ferdinand su bili u potpunom transu nakon što je Argentinac postigao fenemenaln gol iz slobodnog udarca za 3:0.

Navijači Liverpoola su negodovali jer su smatrali da postoji veliki nedostatak pristrasnosti kod Linekera, a on im je na kraju na Twitteru odgovorio: "Čini se da sam uznemirio neke navijače Liverpoola proslavom veličanstvenog gola sinoć".

Ipak, nakon sinoćnje utakmice navijači Liverpoola su imali istu poruku za Linekera na Twitteru.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Daj da vidimo sada tvoju reakciju na gol. Neka mi neko pokaže reakciju Linekera i Ferdinanda na to."

"Nadam se da su Lineker i Ferdinand imali iste reakcije nakon večerašnje utakmice. Morate cijeniti kvalitetan nogomet, bez obzira na vašu odanost nekom klubu."

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi